Raffito schuifdeurkast,inloopkast logo, kopen,maatwerk

Moderne en klassieke schuifdeurkasten

Functionaliteit in zijn mooiste vorm!


RAFFITO schuifwandkasten zijn in moderne en in klassieke uitvoering verkrijgbaar, functionaliteit in zijn mooiste vorm. RAFFITO schuifwandkasten van Slaapkenner Theo Bot biedt u onder meer opbergoplossingen die qua kleurstelling, styling en materiaalgebruik een perfecte match vormen met de exclusieve Auping bedden. De dressoir- kasten  en tv- kasten worden gefabriceerd door RAFFITO  !

Garobe Wide schuifdeurkast Ralkleur, Extra Wit met omlijsting en decoratieve strips in RAL-kleur Rood,fitness,Hoorn

RAFFITO  Wide schuifdeurkast 
Kleur: extra wit met omlijsting en decoratieve strips in RAL-kleur :rood.

Kast Slizing Classique,deur model Cambridge in Jasmijn kleur_greep 3_Slaapkenner theo bot_zwaag

Kast RAFFITO Classique, deur model Cambridge kleur: Jasmijn greep 3

RAFFITO Classique, een schuifdeur kast met paneel- of glas deuren, op maat gemaakt in vele kleuren. De kast kan voorzien worden van romantische lampjes of koof-verlichting.

Bij Slaapkenner Theo Bot kunt u vrijblijvend een computertekening laten maken van uw (inloop-) kast, afgestemd op uw smaak en budget.

Kast_slizing klassiek_classiek_deur_modellen_fronten kast_SLAAPKENNER THEO BOT

RAFFITO Classique... chique
Het programma schuifdeuren is uitgebreid met een serie deuren met een klassieke uitstraling. Hiermee haalt u een sfeervolle, klassieke schuifwandkast in huis met het bekende kogel-gelagerde soepele wielsysteem van RAFFITO . U kunt een combinatie maken van een van de 9 modellen van RAFFITO  Classique, met een van de zeven beschikbare decors. Het is ook mogelijk om een deur zonder decor te bestellen. Deze kunt zelf gronden en aflakken. Alle schuifdeuren van RAFFITO  Classique worden op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt.
Om uw kast van RAFFITO  Classique af te maken, heeft u de keuze uit diverse soorten handgrepen. Alle handgrepen zijn verkrijgbaar in zilver en brons. Omdat RAFFITO  maatwerk biedt kunt u per deur aangeven of u links, rechts of aan beide zijden handgrepen wilt toepassen. Voor de onderrails heeft u de keuze uit de klassieke onderrails, een onderrails om in uw vloer in te frezen en de standaard RAFFITO  onderrails. Voor op de bovenkap biedt RAFFITO  Classique een decoratieve plint die uw kast een mooie finish geeft.
Vanzelfsprekend kunt u een schuifwand van RAFFITO  Classique combineren met de standaard RAFFITO  eindpanelen en kastinterieurs, zodat u een complete schuifwandkast kunt samenstellen in de indeling en kleuren zoals u dat wenst. Hiermee benut u alle ruimte van muur tot muur en van vloer tot plafond. Slizing geeft u alle ruimte!

RAFFITO  Classique kunnen ook schuin afgewerkt worden.
De deuren RAFFITO   Classique zijn nu uitgebreid met een schuine deur variant voor onder schuine daken.
Dit betekent dat de deur schuin is uitgevoerd, waarbij het model van de deur natuurlijk ook aan de schuine zijde netjes is afgewerkt. Als de deur open wordt gedaan, wordt hij geleid door de RAFFITO schuine deurgeleider die aan het kastinterieur wordt bevestigd.
Schuifdeurkast Garobe Narrow met Cubic profiel,deurpaneel,klassiek,topkwaliteit,15 jaar,garantie
inloopkast_diamantgrijs_Garobe_schuifdeurkast_kastinterieur_maatwerk_plattegrond_slaapkamer_schoenenrek_Hoorn

Inloopkast RAFFITO  op maat gemaakt, kastinterieur in Diamant-grijs.

Indeling: laden, kledinglift, schoenenrek, stropdashouder


Slizing kast indeling_planken_roede_slaapkenner theo bot.jpg

RAFFITO   kast indeling: planken, roede, hoekplanken, hang-leg indeling


Slizing schuifdeurkast Solid hoekkast_modern design hout  of gelakt, kleur taupe uni

RAFFITO  LINE22 kledingkast is een  frameloze schuifdeurkast


RAFFITO  LINE22 kledingkast is een schuifdeurkast met strakke lijnen, een modern meubel en eenvoudig design. RAFFITO  LINE22 kledingkasten met schuifwanden zijn een toegevoegde waarde voor elk interieur. RAFFITO LINE22 kledingkast is een nieuwe lijn van RAFFITO  en kenmerkt zich door het ontbreken van een aluminium stijl langs de randen van de deuren. Het decor van RAFFITO LINE22 mengt zich hierdoor *ruisloos* met de overige tinten van uw interieur. U heeft de keuze uit 19 decors, van matte tinten tot een modern grijs eiken. De moderne en strakke decors combineren ook uitstekend met elkaar, waardoor u de kast naar eigen palet kan samenstellen. De grepen worden in de RAFFITO   deur gefreesd, dit maakt het opzij schuiven niet alleen comfortabel, maar ook een belangrijk onderdeel van het design. U heeft de keuze uit 7 modellen grepen in verschillende tinten. Laat u adviseren bij Slaapkenner Theo Bot. De afmeting, indeling, decors, verlichting nagenoeg alles kan naar uw wensen worden aangepast.


Kast Slizing_staal_zwart glas_wit_zweefdeur_room divider_slaapkenner theo bot_zwaag_hoorn.jpg

RAFFITO   ZWEEFDEURKAST mer zwart glas en helder wit glas. Deze deuren kunnen ook als een roomdivider (schuifdeurwand) gemaakt worden.

Hoekkast schuifdeur kast Slizing beuken aluminium lijst op maat gemaakt slaapkenner theo bot
Hoekkast schuifdeur kast RAFFITO  op maat gemaakt

Kast slizing profiel landelijk theo bot

RAFFITO  schuifdeurkast Classic DEURMODEL DUBLIN met GREEP 1


hoekkast met schuifdeuren  glas theo bot

RAFFITO  hoekkast schuifdeuren en met glazen deuren

Hoekkast slizing kasten, indeling naar wens, hoge laden, lage laden, hoekplank, roede, broekhanger, colbert, kledinglift

Hoekkast RAFFITO  kasten, inloopkast op maat gemaakt

* hoge laden

* lage laden

* hoekplanken

* roede

* broekhanger

* kledinglift voor colbert, jasje, blouse

Schuifdeurkast Slizing, 3 deuren, taupe kleur,hout, ledverlichting

Schuifdeurkast RAFFITO Solid, 3 deuren met ledverlichting

Kleur :  taupe (lava)

Maatwerk 

slizing schuifdeurkast met glas baroc motief, taupe  , dealer slaapkenner theo bot, antraciet, eiken,zwaag kast op maat website
RAFFITO   schuifdeurkast drie deuren, midden deur met Barok glas design

Bedhoofdeind en nachtkastje hier uitgevoerd met fronten in gelakt glas diepgrijs_slizing kasten_slaapkenner theo Bot.jpg

RAFFITO  bedset bestaat uit een hoofdeind en nachtkastje hier uitgevoerd met fronten in gelakt glas diepgrijs

Laden met glasfronten in vele kleuren. Hoofdborden en nachtkastjes van hout of gelakt


Nachtkastje-model-Base-Ferrrara-eiken-wit-combinatie_-Uitvoering-met-3-laden_slaapkenner theo bot

Nachtkastje-model RAFFITO   Base Ferrrara kleur eiken wit combinatie uitvoering-met-3-laden

RAFFITO  kast, dressoir, TV-kast, commode, boekenkast voor in de woonkamer, gang of slaapkamer

Dressoir of lage kast met schuifdeuren: breedte, hoogte en diepte op maat leverbaar!


Slizing_paneel_indeling_schuif_deur_geel_wenge_groen_melkglas_wit
Meten is weten!
RAFFITO  kasten zijn functioneel, van hoogwaardige kwaliteit en heel erg mooi. RAFFITO   biedt ongekende mogelijkheden om uw ruimte optimaal te benutten en kan moeiteloos in iedere situatie worden ingepast. Door de veelheid van kleur en materiaal kunt u eindeloos combineren. Ook voor de kastindeling geldt maatwerk volgens uw wensen en ideeënRAFFITO  kasten worden op maat geleverd en naar wens geplaatst.


slizing_kastindeling_hang_leg_roede_laden
RAFFITO   heeft zowel moderne als klassieke kastenwanden. U kunt uw kast zelf samenstellen door kleur, maatvoering en uiterlijke details tot in de puntjes zelf te bepalen.
Bekijk voor meer inspiratie de 
RAFFITO  of kom naar de showroom van Slaapkenner Theo Bot waar u een ruim opgezette kastenstudio aantreft met alle verschillende modellen voor u gepresenteerd.

Slizing_schuifdeuren_tussenwand_glas_wit_satine_roomdivider

RAFFITO  schuifdeuren: tussenwand/roomdivider met satiné glas en lak wit

RAFFITO   kasten bieden ongekende mogelijkheden om je ruimte optimaal te benutten en kan moeiteloos in iedere situatie worden ingepast. Door de veelheid van kleuren en materialen kun je eindeloos combineren. Ook voor de kastindeling geldt maatwerk volgens jouw wensen en ideeën. RAFFITO  schuifwandkasten worden op maat geleverd en naar wens geplaatst. Wanneer je even tijd vrij kunt maken, kom dan gerust langs in onze showroom. Nadat we de wensen doorgesproken hebben tekenen wij de kast in 3D. Zo kom je direct in je toekomstige kast terecht.

Heeft u interesse? Wij adviseren u om voor een uitgebreide offerte met tekening op de computer een afspraak te maken:

info@theobot.nl 


KLEDINGKAST

Terug naar de collectie